Gizarte Zientziak : Lehen Hezkuntza 3 - Benítez Orea, José Kelliam; Bustos Jiménez, Antonio; Cano Carretero, José Alberto; Fernández Friera, Eduardo; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Anaya-Haritza, 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak sei unitatetan antolatuta daude eta oso modu bisualean aurkezten dituzte edukiak, hobeto ulertzeko eta barneratzeko.
2019/03/18
2019/04/01
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/04/01
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak