Gizarte Zientziak : Lehen Hezkuntza 3 / egileak, José Kelliam Benítez (koord.), Antonio Bustos, José Alberto Cano, Eduardo Fernández ... [et al.]; [itzulpena, Bakun] - Benítez Orea, José Kelliam; Bustos Jiménez, Antonio; Cano Carretero, José Alberto; Fernández Friera, Eduardo (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak sei unitatetan antolatuta daude eta oso modu bisualean aurkezten dituzte edukiak, hobeto ulertzeko eta barneratzeko.