Robotika eta programazioa [DBH-3] : eraiki eta programatu LEGO Mindstorms Education EV3 / egileak, Pablo E. García Palacios, Equipo Exodega ; gainbegiratzaile teknikoa, Daniel Cortés Rodicio ; [barruko marrazkiak, Ramón Colera ; itzulpena, Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia] - García Palacios, Pablo (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2018)
Ibaizabalek Robotikako proposamen editorial berritzailea aurkezten dizu. Zer eskaintzen dizu Next Robotika Ibaizabalek? Robotikako eskolak modu errazean, mailakatuan eta etapa bakoitzerako modu egokian garatzeko beharrezko elementu eta baliabide guztiak. Ikasi eta programatu Next 2.0rekin bluetooth bidez: bederatzi misio koaderno batean bilduta. Misio guztietan jorratzen dira curriculum edukiak. Lan prozedura erraza eta ongi egituratua.