Zer kontatzen duzu? Haur Hezkuntza 3 : matematika manipulatiboa : proposamen didaktikoa / [egileak, Mar Calzado Roldán ... [et al] ; barruko marrazkiak, Sandra Fernández Carmelo, Carmen Martín ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Todolí Bofí, Dolors; Calzado Roldán, Mar; Galindo López, Mª Dolores; Fernández Carmelo, Sandra; Martín, Carmen (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2018)
Ibaizabaleko Haur Hezkuntzako Zer kontatzen duzu? proiektu berriak Matematika manipulatiboa gerturatzen dizu. Gida hau erosoa eta erabilerraza da. Koloretako markatzaileak nahi duzun tokira azkar joaten lagunduko dizute: oinarri metodologikoak, tailerrak, matematikako irudien liburua, egokitzapena, 1. koadernoa, 2. koadernoa, 3. koadernoa eta fotokopiatzeko materiala