Zer kontatzen duzu? Haur Hezkuntza 2 : matematika manipulatiboa : proposamen didaktikoa - Todolí Bofí, Dolors; Calzado Roldán, Mar; Galindo López, Mª Dolores; Algueró Sosa, Judit; Gubianas, Valentí; Calvo, Mónica; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2018)
Ibaizabaleko Haur Hezkuntzako Zer kontatzen duzu? proiektu berriak Matematika manipulatiboa gerturatzen dizu. Gida hau erosoa eta erabilerraza da. Koloretako markatzaileak nahi duzun tokira azkar joaten lagunduko dizute: oinarri metodologikoak, tailerrak, matematikako irudien liburua, egokitzapena, 1. koadernoa, 2. koadernoa., 3. koadernoa eta fotokopiatzeko materiala.
2018/09/24
2018/10/18
HH 4 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2018/10/18
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak