Euskara eta Literatura. Lehen Hezkuntza 1 - 2. koadernoa - Angoitia Barrenetxea, Josune; Badiola Bernaola, Izaskun (Madril : Anaya-Haritza, 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.
2018/11/21
2018/11/30
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2018/11/30
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak