Euskara : Lehen Hezkuntza 1, 1. koadernoa / [testua] Josune Angoitia Barrenetxea, Izaskun Badiola Bernaola - Angoitia Barrenetxea, Josune; Badiola Bernaola, Izaskun (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.