Matematika : Lehen Hezkuntza 3 / egileak, Victoria Augusto Buitrago ... [et al.] ; elkarte laguntzailea, Gamifica Tu Aula taldea ; [itzulpena, Bakun SL] - Augusto Buitrago, Victoria Emilia (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
"Matematika LMH 3" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.