Marihuanazko bufandak - Zubizarreta, Patxi; Errekondo, Jakoba; Serrano, Asier; Zaldua, Iban; Rozas, Ixiar; Rodríguez, Eider; Rekalde, Paddy; Morillo, Fernando; Martiartu, Diego; Markuleta, Gerardo; Jimenez, Edorta; Gonzalez, Sonia; et al. (Tafalla : Txalaparta, 2002)
Marihuana gustukoa duten edota kalamuaren legeztatzearen alde dauden euskal idazleen lanak dira hauek. Marihuanari buruz idatzi dute guztiek, eta belarra osagai duten kanutoak, bizkotxoak, narrazioak eta gainerakoak aurkituko dituzu hemen barruan. Debeku guztien gainetik landatutako hitzak dira. Marihuanaren kearekin egindako bufandak.
Basamortuko erregeak / Patxi Zubizarreta. --. Legalizazioaren aldeko panfletoa (eta zenbait ohar historiko) / Iban Zaldua. --. Kea dantzan / Asier Serrano. --. Mars 1960 A / Ixiar Rozas. --. Dejà vu / Eider Rodriguez. --. Maria Gun Souto / Paddy Rekalde. --. Itsaso gustua zeukan / Fernando Morillo. --. Maitemina / Diego Martiartu. --. Hain mutilzale ez banintz / Gerardo Markuleta. --. Non da, bada, kea, Eba / Edorta Jimenez. --. Keak iraun bitartean / Sonia Gonzalez. --. Inoiz errege izan nintzen / Julen Gabiria. --. Bette Davisen geltokia / Haraitz Cano. --. Ke arteko gauak / Gari Berasaluze. --. Neuronen morfologia / Nagore Amondarain
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura