Marihuanazko bufandak / Patxi Zubizarreta ...[et al.] ; atarikoa, Jakoba Errekondo - Zubizarreta, Patxi; Errekondo, Jakoba; Serrano, Asier; Zaldua, Iban; Rozas, Ixiar; Rodríguez, Eider; Rekalde, Paddy; Morillo, Fernando; Martiartu, Diego; Markuleta, Gerardo; Jimenez, Edorta; Gonzalez, Sonia; et al. (Txalaparta, 2002)
Marihuana gustukoa duten edota kalamuaren legeztatzearen alde dauden euskal idazleen lanak dira hauek. Marihuanari buruz idatzi dute guztiek, eta belarra osagai duten kanutoak, bizkotxoak, narrazioak eta gainerakoak aurkituko dituzu hemen barruan. Debeku guztien gainetik landatutako hitzak dira. Marihuanaren kearekin egindako bufandak.