Filipinetan bizi den idazlearen kontuak - Iturralde, Joxemari (Iruñea : Pamiela, 1993)
Hemen datozen ipuin hauek paperera neronek pasatuak dira. Batzuk aitonari aspaldi entzundako istorioak dira, ni oso txikia eta ilusioz beteriko mutikoa nintzeneko garaikoak. Hasiko zitzaidan aitona egun batean atariko palmondoen itzalean geundela eserita: -Aizak motel, hator honaxeago eta entzun ezak modu hontantxe hasten zen istorioa: "Zaku madarikatu harek gehiegi pisatzen zuen benetan...".
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura