Naturaren Zientziak : Lehen Hezkuntza 5 - Mancheño González, Raquel; Gamifica Tu Aula taldea; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
"Naturaren Zientziak LMH 5" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.
2019/02/11
2019/02/11
LMH, 5. maila
2019/02/11
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak