Naturaren Zientziak : Lehen Hezkuntza 5 / gainbegiratzaile teknikoa, Raquel Mancheño González ; elkarte laguntzailea, Gamifica Tu Aula taldea ; [itzulpena, Bakun SL] - Mancheño González, Raquel (Jakintzaren Zaindariak (Ibaizabal), 2019)
"Naturaren Zientziak LMH 5" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.