Zazpi, buru bete bazpi : Euskaraz olgetako kantuak eta kanpo-jolasak - Euskal Herriko Ikastolen Elkartea; Arregi, Nerea; Tellitu, Igor; Louvelli, Mikel; Migel Altzo Saria (2007) (Zornotza : Bizkaiko Ikastolen Elkartea, 2006)
Talde-jolasak ikasi eta abestiak karaokean kantatzeko telebistarako animazioa.
10 kanta (Katuen Testamentua bilduma); jolasak; azalpenak; karaokea
2006.07.20
3 urtetik aurrera
Migel Altzo Saria 2007: Bideorik hoberena
Keywords: Haurrentzako ikusentzunezko didaktikoak; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak