Gizarte Zientziak : Lehen Hezkuntza 3 [Proposamen didaktikoa] - Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak; Edelvives. Lehen Hezkuntzako Hezkuntza Proiektuen Saila ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
"Gizarte Zientziak LMH 3 - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago. 3. mailako materialen gidaliburua da hau.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/05/22
2019/06/26
LMH, 3. maila
2019/06/26
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak