Egile berriendako literatur lehiaketa 2018 - Balda Sanjuan, Nerea; Etxeberria Zufiaurre, Izaskun; Garmendia Glaría, Oihane Zuberoa; Azkune Etxabarri, Koldo; Aldasoro Jauregi, Joxe; Goñi García, Iosune; Lozano Eciolaza, Iñigo; Garro Alzuri, Iban; Soto, Julio; Fernandez maritxalar, Eneko; Illarregi Marzol, Joanes; Arozena Mitxelena, Esteban; et al. (Iruñea : Iruñeko Udala, 2019)
Iruñeko Udalak 2018an egile berriendako antolatutako literatur lehiaketan saritutako lanak: narrazio laburra, olerkia eta bertso paperak.
Egile berriendako literatur lehiaketa, 2018
Keywords: Euskal literatura -- XXI. m. -- Sariketak; Helduentzako Literatura