Egile berriendako literatur lehiaketa 2018 / [ Nerea Balda Sanjuan ... [et al.]] - Balda Sanjuan, Nerea; Etxeberria Zufiaurre, Izaskun; Garmendia Glaría, Oihane Zuberoa; Azkune Etxabarri, Koldo; Aldasoro Jauregi, Joxe; Goñi García, Iosune; Lozano Eciolaza, Iñigo; Garro Alzuri, Iban; Soto, Julio; Fernandez maritxalar, Eneko; Illarregi Marzol, Joanes; Arozena Mitxelena, Esteban (: Iruñeko Udala, 2019)
Iruñeko Udalak 2018an egile berriendako antolatutako literatur lehiaketan saritutako lanak: narrazio laburra, olerkia eta bertso paperak.