Leo sabanako errege - Gurrutxaga, Mikel; Gurrutxaga, Maite (Donostia : Elkar, 2019)
Errege bat bezain handikiro bizi da Leo katua. Egoera gozo hori hankaz gora jarriko zaio, ordea, lehiakide bat agertzen zaion une berean.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Lagun egiteko animaliak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak