Leo sabanako errege / [testua] Mikel Gurrutxaga ; [marrazkiak] Maite Gurrutxaga - Gurrutxaga, Mikel (Elkar, 2019)
Errege bat bezain handikiro bizi da Leo katua. Egoera gozo hori hankaz gora jarriko zaio, ordea, lehiakide bat agertzen zaion une berean.