Malkoak - Delacroix, Sibylle; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Batzuetan, bihotzean zauriak ditugunean, begiek gainezka egin eta negarrez hasten gara. Edonork egin dezake negar..., neskek, mutilek. Helduek ere egiten dute negar, noizean behin. Negar egiteak barrua garbitu egiten duela erakusten duen album soila bezain dotorea.
4 urtetik aurrera (urdina)
Les larmes
Keywords: Negarra; Emozioak eta sentimenduak; Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak