Malkoak / [testua eta ilustrazioak] Sibylle Delacroix ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Delacroix, Sibylle (Ttarttalo, 2019)
Batzuetan, bihotzean zauriak ditugunean, begiek gainezka egin eta negarrez hasten gara. Edonork egin dezake negar..., neskek, mutilek. Helduek ere egiten dute negar, noizean behin. Negar egiteak barrua garbitu egiten duela erakusten duen album soila bezain dotorea.