Augusta handimandiren gutizia arriskutsuak : (1. zatia) - Laperla, Artur; Lopez Epelde, Esther (Barcelona : Bang, 2019)
Augusto Handimandi, munduan den neskarik mimatuena, aspertu da hamster adarbakarrarekin jolasteaz. Orain pterosauro bat nahi du. Haren zorionerako, aitak, Handimandi jaunak, ezin dio inoiz ezetz esan. Gainerako guztien zoritxarrerako, ordea, pterosauroa animalia gobernagaitza da. Superpatatarentzak izan ezik, jakina.
6 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura