Augusta handimandiren gutizia arriskutsuak : (1. zatia) / [gidoia eta marrazkiak, Artur Laperla ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde] - Laperla, Artur (Mamut nire lehen komikia, 2019)
Augusto Handimandi, munduan den neskarik mimatuena, aspertu da hamster adarbakarrarekin jolasteaz. Orain pterosauro bat nahi du. Haren zorionerako, aitak, Handimandi jaunak, ezin dio inoiz ezetz esan. Gainerako guztien zoritxarrerako, ordea, pterosauroa animalia gobernagaitza da. Superpatatarentzak izan ezik, jakina.