Samarkanda helmuga - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2019)
Egundoko sena du eta detektibea izan nahi du. Munduan zehar ibili ohi da bere lehengusu Larry baldarrarekin, etxezain leialarekin eta Watson katuarekin, misteriorik korapilatsuenak argitzeko.Larryk eta Agatha Mistheryk beste misio bat daukate: Samarkandako museoan oso gela zainduan dagoen alfonbra baliotsua lapurtu duena nor den jakitea. Merkatari errukigabeen eta lapur bihozgabeen artean, egia jakitea ez da erraza izango... baina gure neska-mutilek ezohiko motorista baten laguntza izango dute.
10 urtetik aurrera (berdea)
Destinazione Samarcanda
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura