Drakularen sekretua / Sir Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2019)
Egundoko sena du eta detektibea izan nahi du. Munduan zehar ibili ohi da bere lehengusu Larry baldarrarekin, etxezain leialarekin eta Watson katuarekin, misteriorik korapilatsuenak argitzeko.Transilvania: Esmeralda ederra jolas parke ijito baten jabea da eta, itxura denez... Drakula kondea bere atzetik dabilkio! Larryk eta Agatha Misteryk, agerkari beldurgarriei eta gertaera ulergaitzei aurre egin beharko diete. Horretarako, banpiroei buruzko kondairen zale sutsua den euren lehengusina Dolores bitxiaren laguntza izango dute.