Lotarako Disney istorioak - Walt Disney Company (Bilbo : Aizkorri, 2006)
Zoaz lasai lotara Disneyren istorio eder hauetariko bat irakurri edo entzun ostean. Testu labur eta samurrak, errazago irakur ditzazun, eta zure ametsen mundu zoragarrian murgil zaitezen.
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura