Arrikrutz, uraren taupada - Aranburu, Kepa; Biain, Imanol (2013)
Arrikrutz koba Aizkorri-Aratz parke naturalean dago. Bideo honek urteko lau urtaroak ardatz hartuta sistemaren sorrera eta garapena azaltzen ditu. Esploratzeko gela arriskutsuenak eta formazio berezienak ikusgai daude bertan.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak