Arrikrutz, uraren taupada / egilea, Kepa Aranburu, gidoia eta produkzioa, Kepa Aranburu eta Imanol Biain; ekoizpena, Oñatiko Udala - Aranburu, Kepa; Biain, Imanol (2013)
Arrikrutz koba Aizkorri-Aratz parke naturalean dago. Bideo honek urteko lau urtaroak ardatz hartuta sistemaren sorrera eta garapena azaltzen ditu. Esploratzeko gela arriskutsuenak eta formazio berezienak ikusgai daude bertan.