Bajo tierra : exhumaciones en Navarra = Lur Azpian : desobiratzeak Nafarroan 1939-2019 - Gastón Aguas, José Miguel; Layana Ilundain, César; Jiménez, Jimi; Herrasti, Lourdes; Etxeberria Gabilondo, Francisco; Goikoetxea Asurabarrena, Irati; Bernard, Clemente; Nafarroako Gobernua. Nafarroako Memoriaren Institutua (Iruña : Nafarroako Gobernua, 2019)
Liburu hau memoria ariketa bat da; 36ko kolpe militarraren biktimen eta senitartekoen memoria; lur azpian idatzitako memoria, hamarkadetan zehar hobitik atera dena; gaur egun belaunaldi gazteenei transmititzen zaie memoria.
Testu paraleloa euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Errepresio politikoa -- Nafarroa -- 1936-1975; Nafarroa -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939; Monografiak