Bajo tierra : exhumaciones en Navarra = Lur Azpian : desobiratzeak Nafarroan 1939-2019 / koordinatzaileak, José Miguel Gastón, César Layana ; egileak, Jimi Jiménez, César Layana, Jose Miguel Gastón, Lourdes Errasti, Francisco Etxeberria ; argazkiak, Clemente Bernard ... eta al ; itzulpena, Irati Goikoetxea ... et al.] - Gastón Aguas, José Miguel; Layana Ilundain, César; Jiménez, Jimi; Herrasti, Lourdes; Etxeberria Gabilondo, Francisco; Goikoetxea Asurabarrena, Irati; Bernard, Clemente (Nafarroako Gobernua, 2019)
Liburu hau memoria ariketa bat da; 36ko kolpe militarraren biktimen eta senitartekoen memoria; lur azpian idatzitako memoria, hamarkadetan zehar hobitik atera dena; gaur egun belaunaldi gazteenei transmititzen zaie memoria.