Lur azpian : [erakusketa] : desobiratze goiztiarrak Nafarroan = Bajo tierra : exhumaciones tempranas en Navarra - Gastón Aguas, José Miguel; Layana Ilundain, César; Saravia, Mauro; Nafarroako Gobernua. Nafarroako Memoriaren Institutua (Iruña : Nafarroako Gobernua, 2019)
"Lur azpian : desobiratzeak Nafarroan 1939-2019" erakusketaren katalogoa
Testu paraleloa euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Errepresio politikoa- -- Espainia- -- 1936-1975; Nafarroa -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939; Monografiak