Legazpiko gaztetxea : XX urte Mataderon - Aztiria, Xabier; Prieto, Sergio ([Legazpi], 2017)
Duela hogei urte sartu ziren Legazpiko gazteak Matadero gaztetxera. Ordutik gaur egunera arte eraikin horren bueltan bizitakoak biltzeko dokumentala egin dute.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Baliabide digitalak; Okupazioa -- Legazpi; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak