Legazpiko gaztetxea : XX urte Mataderon / egileak, Xabier Aztiria, Sergio Prieto - Aztiria, Xabier (2017)
Duela hogei urte sartu ziren Legazpiko gazteak Matadero gaztetxera. Ordutik gaur egunera arte eraikin horren bueltan bizitakoak biltzeko dokumentala egin dute.