Denboraldi bat ospitalean : Grigor eta erlearen ipuinak - Igerabide, Juan Kruz; Olariaga, Antton (Irun : Alberdania, 1995)
Juan Kruz Igerabidek sortutako pertsonaia da Grigor, eta bere erlearen laguntzaz, ospitale batean, bizi dituen gorabeherak kontatzen dizkigu oraingo honetan. Bertan ezagutu zituen: Ainhoa adiskide kutuna, Jazinto gela-lagun momifikatua, ospitaleko katuak eta erizainak, eta emakume bat haurgintza minetan.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Ospitaleak; Gaixotasunak; Adiskidetasuna; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak