Marketin-plana - Otxoa Sarabia, Maria Jesus; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2019)
Proiektu honek euskaraz marketin-plana egiteko balio du (marketin-plana egiteko eskuliburua); merkataritza-irakasleentzat zein ikasleentzat baliagarria eta interesgarria izan daiteke.Merkataritza-ikasketetan lantzen da marketin-plana; marketin-politikak eta marketindigital irakasgaietan hain zuzen ere. Irakasgai hauek Lanbide Heziketan ematen dira,bai goi-mailako, bai erdi-mailako merkataritza-zikloetan, eta, horrez gain, unibertsitatean ere Merkataritzako eta Turismoko goi-mailako graduetan.
2016/03/02
Goi mailako Heziketa Zikloa
2016/03/02
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak