Marketin-plana / Maria Jesus Otxoa - Otxoa Sarabia, Maria Jesus (IRALE (2018-2019 ikasturtea), 2019)
Proiektu honek euskaraz marketin-plana egiteko balio du (marketin-plana egiteko eskuliburua); merkataritza-irakasleentzat zein ikasleentzat baliagarria eta interesgarria izan daiteke.Merkataritza-ikasketetan lantzen da marketin-plana; marketin-politikak eta marketindigital irakasgaietan hain zuzen ere. Irakasgai hauek Lanbide Heziketan ematen dira,bai goi-mailako, bai erdi-mailako merkataritza-zikloetan, eta, horrez gain, unibertsitatean ere Merkataritzako eta Turismoko goi-mailako graduetan.