Ebanjelioaren erara bizi - Ràfols, Josep Oriol; Leanizbarrutia, Miren; Elizbarrutiko Teologia eta Pastoraltza Ikastegia (Bilbo); Erlijio Zientzietarako Bartzelonako Goi Institutua (Bilbo : Elizbarrutiko Teologia eta Pastoraltza Institutua : Erlijio Zientzietarako Bartzelonako Goi Institutua : Desclée de Brouwer, 2019)
Liburu honen xede nagusia da Haur eta Lehen Hezkuntzako irakasleak erlijio katolikoaren irakaskuntzarako prestatzea da. Kristautasuna hobeto ezagutzeko eta gaurko kulturaren barrenetik berarekin elkarrizketa sortzeko tresna izatea nahi da.
Keywords: Ebanjelizazioa; Kristau morala; Eliza Katolikoa; Monografiak