Ebanjelioaren erara bizi / Josep Oriol Ràfols ; [itzulpena, Miren Leanizbarrutia] - Ràfols, Josep Oriol (Lagungarriak, 2019)
Liburu honen xede nagusia da Haur eta Lehen Hezkuntzako irakasleak erlijio katolikoaren irakaskuntzarako prestatzea da. Kristautasuna hobeto ezagutzeko eta gaurko kulturaren barrenetik berarekin elkarrizketa sortzeko tresna izatea nahi da.