Andereño : (nobela) - Gereño, Xabier (1924-2011) (Donostia : Kriselu, 1975)
Andereño, nobela historiko bat da eta Euskal Herriaren epe baten lekuko. Andereño hori gaurkoa edo eranegungoa dugu, agian, baina guztitara ere historia honen egia pertsona konkretuetatik harat dagoke.
Keywords: Helduentzako Literatura