Belle, Landetako sirena / Mikel Garmendia ; irudiak, Mikel Valverde - Garmendia, Mikel (Haur-literatura (Alfaguara-Zubia), 1995)
Koldo eta Itziar Landetara doaz gurasoekin udako oporrak pasatzera. Opor laburrak izango dira, pasa den ikasturtean ez baitira oso fin ibili eta kalabaza bat edo beste ere ekarri baitute etxera. Landetan Belle ezagutuko dute. Bellek istorio harrigarriak kontatuko dizkie, bai eta sekreturen bat edo beste ere. Belleri entzundako istorioek eta sekretuek zeharo aldatuko dute gure bi laguntxoen bizitza.