Gazte hipokondriako baten egunkaria - Macfarlane, Aidan; McPherson, Ann; Ugarteburu, Iñaki; Astrop, John (Donostia : Elkarlanean, 1993)
Pete Paynek 14 urte ditu eta hipokondriakoa da: hortaz, osasunarekin zerikusia duen guztia jasotzen du bere egunkarian (baita bere arrebaren egunerokoan irakurritakoa ere). Umorez eta intereseko datu zehatzez beterik, liburua berezia duzu hau, irakurketarako oso-oso atsegina eta aldi berean informazio jakingarria eskaintzen diena, bai gazteei, bai gurasko eta irakasleei.
12 urtetik aurrera (Berdea)
Jat. izenb.: The diary of a teenage health freak
Keywords: Nerabeak; Egunerokoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak