Gazte hipokondriako baten egunkaria / Aidan Macfarlane, Ann McPherson ; irudiak, John Astrop ; itzultzailea, Iñaki Ugarteburu - Macfarlane, Aidan (Branka (Elkarlanean), 1993)
Pete Paynek 14 urte ditu eta hipokondriakoa da: hortaz, osasunarekin zerikusia duen guztia jasotzen du bere egunkarian (baita bere arrebaren egunerokoan irakurritakoa ere). Umorez eta intereseko datu zehatzez beterik, liburua berezia duzu hau, irakurketarako oso-oso atsegina eta aldi berean informazio jakingarria eskaintzen diena, bai gazteei, bai gurasko eta irakasleei.