Animalien ipuinak : sortu zure istorio ikaragarriak! / [ilustrazioak] Claudia Boldt ; diseinua, Inca Starzinsky - Boldt , Claudia (: mtm ediciones, 2019)
Haurren irudimena estimulatzeko jolas dibertigarria. Kutxa honetako 20 puzzle piezekin, euren ipuinak sortu ahal izango dituzte, bi aldeetan topatuko dituzte eszenak eta irudiak konbinatu eta trukatuta, eta proposatzen zaizkigun amairea alternatiboekin jolastu ahal izango dira.Sortu istorio desberdinak, puzzlearen piezak nahi bezala elkartuta. Piezak konbinatu eta trukatuta, imajina ditzakezun beste trama, hasiera eta amaiera asmatu ahal izango dituzu.Bizirik aterako dira hartz zuria eta bere lagunak itsas tornado batetik?Jaia txikitzea lortuko ahal dute pirata gaiztoek?Baleak lagundu ahal izango ditu beste animaliak?Istorio berri bat idatziko da jolas bakoitzarekin.