Gorputz-adierazpena : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 1 - Pérez García, Edurne; Santos, Mikel; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea) (: [SOHAT], 2016)
Unitate didaktiko honetan adierazpen- eta arte-ekintzak biltzen dituen dominioa lantzen da,seigarrena sailkapenean. Ikasleek gorputza berez (naturaltasunez) edo berariaz erabiliko dute,zentzu estetikoa emanez, bai komunikatzeko, bai emozioak, sentimenduak eta mezuak adierazteko.
2016/04/12
LMH, 1.maila
2016/04/12
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak