Julieta, Romeo eta saguak - Landa, Mariasun; Balzola, Asun (1942-2006) (Arrigorriaga : SM, 1994)
Sagu gozozale batzuk oso gustora bizi dira Julieta mokofinaren etxean. Baina, egun batean, egoera erabat aldatu egiten da: Julieta maitemindu, argaltzeko dietak egiten hasi eta ikasle fin bihurtzen da. Goseak eraginda, saguak egoera larri hori aldatzen saiatuko dira...
9 urtetik aurrera (gorria)
1993ko Baporea lehiaketan finalista
Keywords: Hezkidetza; Maitasuna; Saguak; Bakardadea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak