Julieta, Romeo eta saguak / Mariasun Landa Etxebeste ; [irudiak, Asun Balzola] - Landa, Mariasun (Baporea. Sail laranja (SM), 1994)
Sagu gozozale batzuk oso gustora bizi dira Julieta mokofinaren etxean. Baina, egun batean, egoera erabat aldatu egiten da: Julieta maitemindu, argaltzeko dietak egiten hasi eta ikasle fin bihurtzen da. Goseak eraginda, saguak egoera larri hori aldatzen saiatuko dira...