Iker ikerlaria eta fantasia liburua - Olaso Bengoa, Xabier; Jalón, Estibalitz ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Irakurle fin-fina da Iker ikerlaria. Erraldoi ere bilaka daiteke, oinak lurrean, liburua eskuetan eta burua... hodeietan. Irakurriz abentura miresgarriak bizi izaten ditu. Ezagutu nahi duzu horietako bat?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Irudimena; Fantasia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak