Hozkada galantak / testua, Julian Gough ; marrazkiak, Jim Field ; [itzulpena, Edu Zelaieta Anta] - Gough, Julian (Hartz eta Untxi (Ibaizabal), 2019)
Hartz eta Untxi lagun bitxiak dira. Ez dirudi ezer dutenik berdin; ordea, biek ikusiko dute elkarrekin daudenean bizitzan hobeto moldatzen direla. Untxi Hartzen bila joan da korrika, izututa: -Basoko zuhaitzak desagertzen ari dira! KARRASKA ikaragarri bat entzun da orduan. Izaki erraldoi baten hozkada erraldoi bat dirudi. Izaki benetan bitxi bat iritsi berri da ibarrera, eta dena aldatzen saiatzen ari da! Laguntasunari, aurrerabideari eta lohi pila bati buruzko istorio dibertigarria.