Nola egiten duzu lo? - Cosneau, Olivia; Duisit, Bernard; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Txikientzako pop-up liburua. Uzkur-uzkur eginda ta lasai lokartzeko, nire liburuko animalien antzera! Erraz erabiltzeko moduko mihiekin eta beste hainbat sorpresarekin!
3 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Comment tu dors?
Keywords: Loa; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura