Nola egiten duzu lo? / [testua eta marrazkiak] Olivia Cosneau ; paper-ingeniaria, Bernard Duisit ; itzulpena, Aztiri] - Cosneau, Olivia (: Ttarttalo, 2019)
Txikientzako pop-up liburua. Uzkur-uzkur eginda ta lasai lokartzeko, nire liburuko animalien antzera! Erraz erabiltzeko moduko mihiekin eta beste hainbat sorpresarekin!